Jeg hedder Tue, og jeg har arbejdet med personlig udvikling siden 1995

Er der nogensinde nogen, der har sagt til dig, at de ved, hvordan du har det? Helt sikkert. Det er en ganske normal måde at støtte et andet menneske på.

Derfor kommer det nok lidt bag på dig, når jeg siger, at jeg ikke ved, hvordan du har det. Nu skal jeg forklare dig hvorfor.

Den dybeste respekt for din virkelighed

Når jeg møder mennesker, går jeg aldrig ud fra, at jeg ved, hvordan de har det. For selvom du og jeg lever i den samme verden, oplever du den på din helt egen måde. Og det er din virkelighed, det handler om.

Derfor er det ikke min opgave at vide, hvordan du har det, men at finde ud af det. Sammen skal vi afklare, hvilke tanker og følelser der fylder i dig lige nu, og hvorfor det netop er dem.

Et lynhurtigt CV

Jeg har arbejdet med mennesker i en stor del af mit professionelle liv. Som officer i forsvaret, hvor jeg arbejdede med pædagogik og havde ansvar for udvikling af ledere. Som erhvervspilot og derefter som flyvelærer. Senere tog jeg en coachuddannelse på Mindjuice i København og en uddannelse i emotionsfokuseret terapi på EFT-instituttet, også i København. Med alle de kurser og efteruddannelser der hører til sådan et forløb.

I dag arbejder jeg på fuld tid både som terapeut, coach, underviser og foredragsholder.

Uanset hvilke uddannelser jeg har taget, og hvilket ansvar jeg har haft, er det hver gang lykkedes mig at dreje det i en menneskelig retning. For mig har det altid handlet om at dyrke ressourcer og udvikle mennesker.

Hvorfor arbejder jeg med mennesker?

Fordi jeg har lyst til det. Mennesker er fantastisk spændende og utroligt stærke, selv på den dårligste af dårlige dage. Der er altid ressourcer at arbejde med. Så meget potentiale, der kan føre dig så mange steder hen: til toppen af Everest eller ind på chefens kontor for at bede om en pause. Eller måske hen foran spejlet – overbevist om, at du har al mulig grund til at elske det, du ser.

Den første rejse er hverken længere eller sværere end de to sidste. Ser du, det er processen, der er vigtig. At være bange for noget, men gøre det alligevel. At turde arbejde med problemet.

Det kræver mod at gennemgå en personlig udvikling, og du behøver ikke at gøre det alene. Det er derfor, jeg er her.

Hvad skal du ellers vide?

Jeg har prøvet meget i mit liv. Også modstand og smerte. Men jeg er et energisk menneske, og jeg insisterer på at få mest muligt ud af livet. Desuden er jeg ikke bange for at bruge mine egne højeste og laveste øjeblikke i terapien, hvis de gavner dit forløb.

Jeg plejer naturligvis min faglige stolthed og mit videbegær. Derfor deltager jeg løbende i supervision, og jeg er at finde på skolebænken, så snart der er interessante efteruddannelser og nye uddannelser at få.

Jeg gør det for min egen udviklings skyld, men også for at kunne arbejde med de seneste og bedste teknikker.

I øvrigt er jeg gift og far til to børn fra hhv. 2014 og 2017. Jeg selv er født i 1973.